Bob Delmonteque

14diettipsQuants anys dirieu que té aquest home d’aquí a la dreta? Cinquanta? Seixanta? Setanta? Afegiu-ne uns quants més, i flipeu… té 84 anys.

Aquesta llegenda humana es diu Bob Delmonteque, i és la primera institució mundial en fitness per a gent gran. Actualment corre maratons, fa més de 200 quilòmetres en bicicleta, i aixeca més de 100 quilos. Entrenador de personatges com John Wayne, Errol Flynn, Marilyn Monroe, o Clark Gable, el doctor Delmonteque és editor de la revista Joe Weider’s Muscle & Fitness.

El dia que va fer 65 anys, notant que el seu cos començava a fallar, va prendre una decisió. En comptes d’acceptar el descens de la seva capacitat física, va desafiar l’envelliment. 20 anys després, no tan sols ha frenat aquesta capacitat, sinó que està molt millor que quan va començar.

A la seva web podeu veure fotos, articles, truquillos i tantes altres coses força interessants. Realment, veure que es pot arribar als 84 anys en aquesta forma física, et fa plantejar moltes coses. Bravo, Bob. Bravo.

“Activity is life. Stagnation is death”
Bob Delmonteque.