Preparant el Saló!

D’aquí a un parell de mesos… Saló del Còmic! Aquest és força especial. Per començar, perquè és el de l’últim Potra! El 8! Sí, sí! Sembla mentida, eh? I Però això no és tot… aquest cop no hi haurà un, sinó dos stands. I és que el JoTGi, la Sandra i l’Èric també tindran paradeta al racó dels fanzines. Evidentment, els dos stands estaran juntets, per fer més bulto, i més mal.

I amb aquest nou trio que s’incorpora al saló, també s’incorporen moltes novetats! Des de xapes, fins a samarretes, passant per nous còmics i d’altre merxandising. I com que son la mar de majos, i ho volem fer ben cuco tot plegat, us volem preguntar les vostres predileccions. Així doncs, han obert fil al fòrum per a que tothom digui la seva. Què voleu que surti a les samarretes? El Sr. Gat? El Harry Potra? La Gemma en boles? De què voleu les xapes? Del DVG? Del Potra? De no-se-quin-coi-de-manga que s’ha posat de moda? Evidentment, si algú de vosaltres vol suggerir més coses per tenir a l’stand (per favor, que siguin legals), també hi pot dir la seva.

Bé, de moment no desvetllem res més, però si que direm que com deia aquell “hasta aquí puedo leer“, i que encara hi ha unes quantes sorpreses més que ja anirem desvetllant…