Saló del Còmic!!

hp8Uooooooooooooo, quins nervis!! El mes que ve ja és el Saló del Còmic! I per estrany que sembli, ja tenim el Harry Potra 8 preparadet! Sí, sí… un mes abans!! I això és degut a que aquest any, apart del Harry, tenim algunes sorpreses més, que ja us aniré anunciant! De moment però, aquí us deixo la nova portada, calenteta, calenteta, de les mans del Jan! Com podeu veure, hi haurà un component boladedraquià força interessant!

Per cert, recordeu que aquest any no tindrem un estand, sinó dos! I és que en JoTGi, la Sandra i l’Èric, també munten el seu!! Així ens ajuntarem, tindrem més espai, i podrem fer més mal. En aquest nou estand hi podreu trobar força coses noves, i fins i tot podeu triar el que voleu que hi hagi, ja que l’Èric ha obert un post al fòrum preguntant-vos a veure què hi voleu trobar. De moment es parla de samarretes, xapes, clauers, bolis, material escolar, peluixos, i d’altres idees. Digueu-hi la vostra!!