On serem?

YEPAAAAAAAAAH! Hola a tothom! Sí, sí! Estic viu! El que passa és que vaig de cul, perquè apart d’un munt de coses que estic fent, que ara tampoc bé al cas explicar-les (ja ho faré post-saló), també estic súper liat preparant el Saló del Còmic. I és que aquest any no tan sols tindrem l’últim volum del Harry, sinó que hi haurà altres novetats, que demanen molta preparació, temps i paciència!

Per cert! Ja sabem on serem! Tal i com volíem, no tan sols tindrem DOS STANDS, sinó que a més, estaran separats de tots els altres! Ueee! O sigui que el JoTGi, l’Èric, la Sandra, la Laura i un servidor de vostès, estaran a la cantonada de l’illa de fanzines!! Això està molt requetebé, perquè vol dir que no estarem allà apilonats amb tots els altres, com ens ha passat cada any!! Aquí teniu la situació:

Fàcil, uhm? Recte, dreta, esquerra!

Seguiré informant!!