Harry Potra I El Tom Recopilador!!

Ahà!! Queden 3 setmanes pel Saló del Còmic!! Moment de revelar una de les novedats novedoses d’aquest any! Tinc el plaer i l’honor de presentar-vos l’esperadíssim (al menys per mi) “TOMO TOTAL” de Harry Potra: HARRY POTRA I LA VERITAT DE LA BONA!


Es tracta ni més ni menys que el recull definitiu! Portada brillant a tot color, 8 Potres, 320 pàgines en bonic blanc i negre, nous “epílegs secrets”, pàgines extra, viatges en el temps inèdits, i alguna que altre sorpresa més!!

harry_tomoI atenció amb el preu!! Mentre que els 8 potres per separat costarien 24 euros, he aconseguit reduir el preu a 15 euros! O sigui que aquells que es volien comprar tota la saga, s’estalvien una pasta que poden fer servir per comprar altres frikades. Perfecte! I si llama ahora, le regalamos un pelador de quicos en miniatura!

Pel que fa als “Harrys individuals“, cal dir que en faré una petita (i última) re-edició dels números antics per a tots aquells als que només els hi falti algun número. Però aviso: SERÀ LA ÚLTIMA, I MOLT LIMITADA. Com a molt, uns 25 Harrys de cada. Després d’aquest Saló, ja no s’editaran més Harrys “sueltos”. Només el “Tomo”. O sigui que si voleu pillar algún número que us falti, aprofiteu aquest saló!