Aconseguit! Ja sóc socorrista!

socorristaUeeeeeeee!! Ja ho he aconseguit! Tot va començar el passat 9 de gener, i es va acabar ahir, 21 de maig, després de 90 hores de classe, cinc exàmens, i moltes nits arribant a casa a quarts de dotze, amb agulletes per tot el cos… però ja està! Ja ho he aconseguit! Ja sóc un “vigilante de la playa“!! Ha, ha, ha!

Tot i que la realitat dista molt del que es veia a la serie de la tele… ni tan sols hem après a correr a càmera lenta! Amb la ilu que m’hagués fet, escolta!

llauna1Ja feia temps que m’hi volia apuntar, però sempre passava algo i al final sempre quedava pendent… Però aquest any, vaig fer el propòsit en ferm, i apa! Ja tinc el títol de Socorrista Aquàtic!

O sigui aquest estiu us podeu ofegar tranquil·lament a les platges de Mataró, perquè estaré per allà protegint a tots els deuvosguardencs!! Si no sou deuvosguardencs, pos res. No els rescato. Sempre puc recorrer a la mítica frase, tant parodiada, i que ja fa una mica de rabieta.

…no es por no ir… si se tiene que ir, se va… pero ir pa ná, es tonteria.