Saló del Còmic… 5 dies!

hp8Cinc dies pel Saló del Còmic, i ja ho tenim tot a punt! O sigui que toca fer un post-resum de tot plegat. Per començar, aquest any tindrem dos stands, per fer més mal. Per saber on som, aquí podeu veure el mapa de situació. Podreu trobar al JoTGi, la Sandra, l’Èric, la Laura, i un servidor. A més, la Cè i en Jan també aniran venint.

harry_tomoMés coses! Pel que fa als còmic, aquest any no només hi ha el Harry corresponent, sinó que a més, també hi ha el SUPERPOTRA. Una recopilació dels 8 Harrys en un bonic totxo de 320 pàgines, amb extres, tomas falsas i tot de coses pels puestos. Evidentment, també inclou l’últim Potra. I recordeu que pels que els hi falti algun Harry, també hi hauran números sueltos antics!

dibuixPerò això no és tot. Aquest any, gràcies a Ouiea.net, també hi haurà samarretes!! El dibuix és aquest que podeu veure aquí a la dreta, el de la portada del “tomo”. Si voleu veure-les, aquí teniu les fotos en blau i gris per noi, i negre de tirants per noia. Si voleu les podeu reservar aquí, i així entrareu al sorteig de 5 invitacions pel Saló del Còmic, i així entreu per la patilla.

A més, aquest any l’Èric s’ha iniciat en el món del còmic, i publica DEUVOSGUARDILLE, el fanzine que va sorgir d’aquest tema del fòrum, un dia per casualitat. Felicitats, Èric! Ah, i per a rematar-ho tot plegat, XAPES! Un munt de xapes! Milers de milions de models, totes a 1 euro, que fins i tot podeu personalitzar!!