Perdidos… ¡y acabados!

Ja és dilluns!! Això vol dir que la setmana que ve comença EL SALÓ DEL MANGA !! I tal i com ja us avançava la setmana passada, aquest any la novetat ve de la mà de l’Èric, que torna al fantàstic món dels fanzines començant la saga de Perdidos… ¡y acabados! Podeu anar a la web oficial, o fer-vos fans a la pàgina de Faceboook!

També cal reconèixer la participació del JoTGi i la Sandra, que han participat en la logística i producció del fanzine (sí, sí, ho han fet manualment, de forma artesanal, i gorrejant de tot arreu, ole, ole!). Evidentment, també estaran al Saló, fent xapes personalitzades! Tot plegat ho podreu trobar a l’stand F-25!!

Ah! Els horaris del saló són de 10:00 a 20:00 (dijous i diumenge), i de 10:00 a 21:00 (divendres i dissabte). El dia per entrar gratuïtament si vas disfressat, és divendres.