Saló, saló!

Siii! Ja és dilluns i aquest dijous comença el saló del manga! El saló més friki que hi pot haver en la immensitat de salons que es puguin fer! I el més fort de tot, és que a nosaltres no ens agrada el manga!

Així, que per a què hi anem? Doncs per a promocionar l’obra mestra que ha sortit de les meves mans: Perdidos y acabados!

Si si, hi he estat rumiant, i crec que no dono tota la importància al fet de que he publicat un còmic! Que passarà generació rere generació, fent riure a tots els amants de lost amb les seves pàgines verdes (no és que tinguin verdet de la impresió, sinò que hi ha alguna que altra cosa una mica pujada de tó…) Però a la sèrie també hi era, i ens ho van amagar! Així que si voleu saber tota la veritat sobre el que va passar quan un avió ple de passatges, dels quals en sobreviuen 40 i només en surten 12, heu de llegir…

Perdidos y acabados!

(post del Déu n’hi dó, de l’Èric)