5 anys de DVG!!

FELIÇ ANIVERSARI DEUVOSGUARDENC! Ai sí, 5 anys de DVG! Tot i que per a mi és com si el portés fent de tota la vida!! Moltes coses han passat des d’aquel entonses, i moltes més que passaran!

Vull celebrar aquest dia tant especial donant el protagonisme que es mereixen tots aquells deuvoguardencs i amics que s’han independitzat i han fet els seus propis blogs o webs. Jo ja no li puc dedicar tant de temps com fa cinc anys, però vosaltres teniu coses molt interessants a explicar. És per això que a partir d’ara la homepage ja no és un llistat dels últims posts, sinó que és un sistema de feeds automàtic que mostra les últimes actualitzacions dels vostres blogs.

De moment hi ha 9 feeds (incloent el DVG), que són els dels blogs que més activitat i visites han tingut en els últims mesos. Però si algú de vosaltres vol que afegeixi el seu, només m’ha d’enviar un mail! Hi ha molts més blogs amics que es poden afegir. I els que ja en formeu part, si voleu que faci algun canvi al seu feed, que canvii la imatge, o el que sigui, doncs també m’ho dieu!

En fi, que moltes gràcies a tots per a tot!! Seguim en contacte!