Bon dia!

Saps quan t’acabes de mudar a un pis nou i estás tant content? Això em va passar al mudar-me a Gràcia! Aquelles ganes de saludar als veins, a la panadera, al del parking, al chino del basar, al “paki” que ven “paki-birres”… A tots! I d’explicar a tothom que ara vius aquí, i que ja formes part del seu entorn! No ho fas perque no pensin que estàs tarat tampoc, però si que els hi ensenyes el teu somriure més gran que tens! :D
 
Doncs algo semblant sento també ara, que re-obrim la paradeta del dvg!! Saps quan escoltes una cançó a la radio que t’encanta pero fèia molt de temps que no escoltaves? O quan vas a dinar a casa una amiga, i té aquell postre que fa tants anys que no tastaves? O quan et ve un proveïdor i et presenta aquell punxó que fèia tants anys que no agafaves? O quan parles amb algú i et recorda el nom d’aquells dibuixos que de petit tant miraves? És enyorança, emoció, i felicitat tot barrejat!

3 pensaments a “Bon dia!

  1. Jun

    Ai sí, quins nervis, eh? És com amb això de la TDT, que només fan que reciclar séries… és com un descobriment… l’altre dia veient cosas de casa… o Salvados por la Campana! Aisss!!

    Rebenvinguda Xèniaaaaaaaaaaaaaaa!! :D

  2. Xènia Autor de l'entrada

    Gràcies Jun! Tu tens el merit!! Jo poso el compromís!!! Mmmmua!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *