Oficina compartida

Déu vos guard!

Treballo des de casa, i el tema té la seva gràcia. Sobretot perquè la feina em cau aprop de casa. És lo que té.

Però ara que tinc dos fills, cada vegada és més difícil ser productiu. I per això he decidit agafar una oficina compartida. Rollo pis d’estudiants, però versió “oficina”. El tema estaria en compartir les despeses amb  tres persones més. Calculo que només posant uns 200€ cadascú podem pagar lloguer, aigua, llum i Internet.

La oficina és a Mataró, i de aquesta pinta:

 

cowm

Com veieu, és la mar de cucarratona. Té dos grans despatxos i una sala de reunions rollo “peixera” al mig. Apart, un parell d’altells, un WC i un mini magatzem per a guardar els trastos.

Algun interessat?

2 pensaments a “Oficina compartida

  1. Xènia

    Que xulooo! No només és xulo perquè em sembla molt interessant compartir pis (i oficina), sinó que també és xulo perquè és nou i està tot ordenat. M’agafen ganes de venir, seure i posar-me a treballar fins i tot a mi. És com quan et regalen una cosa nova, neta, ordenada… La vols estrenar!

    A mi a la feina em passa que, abans de començar un projecte, un procediment, un any, etc… , necessito fer neteja, treure una mica la pols i les marques de café enganxades a la taula, necessito llençar tots els papers que no serveixen, i els bolis que no funcionen, necessito posar en ordre les coses necessàries, i quan està tot net i ordenat com aquesta nova oficina teva… Som-hi!!! Tot està preparat per començar, i poc a poc, s’acosten l’entussiasme, la motivació i la il.lusió per invaïr el nou espai!

  2. Jun Autor de l'entrada

    Hahaha! Síii! Abans de posar-te a fer una feina nova, cal ordenar! Quan anava a cole i estrenaba llibreta (perquè l’altre ja era plena) tenia ganes de posar-me a estudiar i tot! Hahaha! Ara em passa quan em canvio l’ordinador… Aish… si es que som uns crios! ^_^

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *