Amic invisible

Alguns anys seguits, hem fet entre la gent que formem la colla d’amics, un amic invisible de pongos.

Jo em pensava que aquesta paraula l’havía inventat una amiga de la colla, concretament, pensava que se l’havia inventat la persona que em va explicar el significat quan jo encara el desconeixía (digue’m simple!), però no és així! Resulta que l’any passat el centre comercial l’Illa Diagonal, també va fer un concurs de pongos.

Doncs pels que no heu sentit mai aquesta paraula, un pongo és una cosa que, en el moment que te la regalen, penses… “Ufff… esto donde lo pongo?”. És un significat molt diferent al que dona la RAE.

Aquest any hem decidit fer un amic invisible diferent!!! Un regal fet per nosaltres, amb les nostres propies mans, dedicant el temps necessari a aquest amic fantástic que ens hagi tocat, i omplint el nostre temps i la nostra manualitat amb tot el carinyo i l’amor possible!

Les premises son no gastar més de 10€ en material, i que no sigui un “pongo”, és a dir, que tingui alguna utilitat. Sembla una muntanya al principi. Quan agafes el paperet amb el nom de la persona que t’ha tocat, la muntanya es una mica més baixa. Quan busques idees i més idees per google, la muntanya és a part de més baixa, més petita. Quan decideixes el què faràs i compres el material, la muntanya és gairebé inexistent. Quan t’hi poses de ple, amb tota la taula escampada de coses, tots els colors, la goma, el llapis, la música de fons sonant… La muntanya s’ha transformat en un llac preciós i blau, un espai de benestar i relaxació.

Després del subidón, arriba el moment en el que acabes la obra d’art, i llavors, es barregen dos sentiments: la satisfacció (d’haver-ho acabat i veure que ha quedat molt xulo) i la nostàlgia (d’haver-ho difrtutat).

Si no sabeu que fer per l’amic invisible, us ho recomano!

O, si de cas, espereu al dia 18/12 (que és el dia en el que ens donem els regals), i segons el que em toqui rebre, us confirmo si us ho recomano o no!