Arbre de Nadal

Arbre de Nadal

L’altre dia em ve el Jan tot emocionat a casa, dient que han après una cançó nova: L’arbre de Nadal.

Sempre que ve tan emocionat per una cançó, la busquem a Internet. Normalment a YouTube estan totes. Totes… menys el coi de cançó de l’arbre de Nadal. Com que mai s’en recorda de la lletra ni de res, començo a buscar “Arbre de Nadal” , i a posar-li totes les cançons que trobo… i res. Cap és la cançó que han cantat al cole. Llavors començo a buscar variacions… penso a veure si és la de “Oh, arbre Sant”, però tampoc. No hi ha tu tia.

…i el Jan enfadat perquè no trobem la cançó “tan divertida”…

Vaig estar com tres quarts d’hora buscant la cançó dels nassos, escoltant vídeos i més vídeos de pares que graven als seus fills cantant, d’obres de teatre de nens de primària, i de tota mena de cantajuegos, grups d’animació infantil i tot el que se’m passa pel cap. I res. I el Jan cada cop més frustrat.

Passo a interrogar-lo, a veure si se’n recorda d’alguna cosa més de la cançó… com continua o algo… lo que sigui… el ritme? Ni idea? La lletra? Ni idea.. Alguna paraula? Alguna cosa que digui la cançó??? Una pista, si us plau!!

I sí… finalment se’n recorda. “Algo t’una tia Pepa”… Tia Pepa??? La mare que el va parir! Hahaha!

Arbre de Nadal,
Matarem al Gall,
I a la tia Pepa…
N’hi donarem un tall.

Tingues fills i estaràs distret.